We mogen weer!

Goed nieuws!!
Vanaf 2 juni gaan de lessen weer in de praktijk plaats vinden.

Wel zullen we met bepaalde maatregelen rekening moeten houden:
– we houden zoveel als het kan 1,5 meter afstand van elkaar.
– is een leerling verkouden, hoest de leerling en heeft hij/zij koorts, dan gaat de les niet door. (graag zsm afmelden).
– is een gezinslid van de leerling verkouden en heeft deze daarbij koorts, dan kan de les niet door gaan. (graag zsm afmelden)- de leerling neemt een eigen potlood mee om zelf het huiswerk op te schrijven en aantekeningen te maken.
– in de praktijkruimte werken we met 2 lessenaars. 1 voor de leerling en 1 voor de docent. We gebruiken ieder ons eigen boek.
– ouders wachten buiten.- voor de les wacht je buiten, ik roep je naar binnen. De ruimte is nogal beperkt.
  Bij slecht weer maken we uiteraard een uitzondering en mag je in de gang wachten.- Bij sommige leerlingen is de lestijd iets verschoven. Dit om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk aanwezig zijn. De aangepaste tijden ontvangen jullie in een andere mail. Indien je geen aangepaste tijd door krijgt, verwacht ik je gewoon op de voorheen vastgestelde tijd.

Ik vind het erg fijn om jullie weer hier te kunnen zien en les te mogen geven.

Voelt het nog niet goed voor je om hier te komen en ga je liever digitaal nog even door? 
Ben je verkouden, twijfel je of het verstandig is om je huis uit te gaan, ook dan kunnen we een digitale les in plannen. Dit wel graag zsm doorgeven ivm de voorbereiding hiervoor.
Dan wil ik jullie nog bedanken voor het vertrouwen in de digitale lessen. 
Ik kijk er tevreden op terug!

Tags: No tags

Comments are closed.